Politica de retur - OVINETWORK.RO

Esti reseller ?

Iata 3 motive ca sa vinzi serviciile noastre :

1 Oferim o varietate de servicii
2 Respectam deadline-urile
3 Castigi intre 5% si 20%

Esti hotarat ?

Telefon : 031 9446
Email: office@ovinetwork.ro

Program de lucru :
Luni - Vineri : 10:00 - 18:00*
* Cu exceptia sarbatorilor legale

POLITICA DE RETUR

Servicii de gazduire

Cum se acorda politica de refund ?

Politca de refund se acorda doar in cazul in care cumparati pentru prima oara un serviciu! In cazul in care ati cumparat de exemplu un pachet de gazduire web si l-ati anulat, noi va returnam banii. Daca pe viitor o sa mai comandati gazduire web de la noi si o sa anulati pachetul, nu mai avem posibilitatea sa va oferim banii inapoi. Suntem foarte siguri de calitatea serviciilor oferite.

Cum si cand sunt returnati banii ?

Pentru platile facute cu : cardul online, transfer bancar, paypal, banii sunt restituiti in maxim 30 de zile din momentul in care a fost facuta cererea pe contul de pe care a fost efectuala plata.

Pentru platile facute prin sms, paysafecard, banii sunt restituiti in maxim 24 de ore din momentul in care a fost facuta cererea in contul de client.

Care sunt comisioanele pentru returnarea banilor ?

Pentru orice modalitate de plata, comisionul practicat de noi este de 15% ceea ce inseamna ca din 10 euro achitati, o sa primiti 8.5 euro in cazul in care doriti banii inapoi.

In cate zile pot renunta la serviciu pentru a primii banii inapoi ?

15 zile pentru : Gazduire web | Reseller web | Hosting Radio

10 zile pentru : Servere Virtuale | VPN Romania

5 zile pentru : Hosting Metin2 | Hosting CS 1.6 | Hosting SA:MP | Hostnig CS:GO

24 ore pentru : Servere Dedicate | Monitorizare uptime | Solutii de backup in cloud

Pentru ce servicii nu este valabila politica de retur ?

Extraoptiuni | Licente | Inregistrare domenii | Reseller domenii | Colocare servere | Certificate SSL.

Servicii de printing

In primul rand pentru a nu avea dubii cu privire la calitatea serviciilor noastre de print, poti solicita monstre in functie de printul de care ai nevoie.

In cazul in care se constat erori ce tin de print, produsele pot fi returnate si puteti opta ori pentru schimbul produselor ori pentru rambursarea sumei de bani.

Nu este considerata o eroare ce tine de print diferenta de nuanta pentru ca tiparul este CMYK iar monitoarele afiseaza culori RGB.

Returnarea produselor se poate face direct la sediul nostru sau prin curier cu mentiunea ca transportul nu este achitat de noi.

In cazul in care ati optat pentru rambursarea sumei platite, banii o sa ii primiti in termen de 30 de zile calendaristice de la data in care produsele au ajuns la sediul nostru.

Produsele trebuie returnate in termen de 14 zile de la data in care au fost livrare, in aceeasi stare in care au fost primite.

Intentia de retur trebuie transmisa in prealabil pe email la adresa office@ovinetwork.ro.

Produsele care necesita personalizare, nu pot fi returnate conform OUG 34/2014.

* Ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul unui produs in situatia unor abuzuri.Alte servicii

Conditiile de retur a serviciilor de webdesign, publicitate si solutii business vor fi specificate in contracte de prestari servicii individuale pentru ca sunt diferite de la caz la caz.

AUTENTIFICARE CLIENTI

INREGISTRARE

Crearea unui cont nou se poate face doar in momentul in care este plasata o noua comanda pe site. Multumim pentru intelegere.

AI UITAT PAROLA ?

TOP