Despre noi - OVINETWORK.RO

Esti reseller ?

Iata 3 motive ca sa vinzi serviciile noastre :

1 Oferim o varietate de servicii
2 Respectam deadline-urile
3 Castigi intre 5% si 20%

Esti hotarat ?

Telefon : 031 9446
Email: office@ovinetwork.ro

Program de lucru :
Luni - Vineri : 10:00 - 18:00*
* Cu exceptia sarbatorilor legale

FARA LIMITARI

De ce sa ne limitam
doar la serviciile
afisate pe site ?

DEADLINE

Iti garantam contractual ca vom respecta toate deadline-urile promise !

CONSULTANTA

Iti raspundem fara ezitare
la orice intrebare cu privire
la serviciile noastre !

PLANIFICARE

Planificam totul din timp ca
noul tau proiect sa
iasa perfect !

Introducere OVINETWORK.RO

Societatea a luat fiinta din dorinta de a cunoaste oameni noi, de a dezvolta proiecte importante si de a arata clientilor importanta prezentei in mediul online. Intr-un secol al vitezei, societatea isi propune sa ofere servicii de calitate intr-un timp foarte scurt.

Putem afirma ca de la primul contact pe care clientii il au cu serviciile noastre si pana la indeplinirea cu succes a obiectului contractelor, responsabilitatea, implicarea reciproca a partilor acolo unde situatia o impune si celeritatea cu care se finalizeaza reprezinta atributele de baza ale functionarii firmei.

Descrierea afacerii OVINETWORK.RO

OVINETWORK a fost infiintata intr-o frumoasa iarna a anului 2011 din dorinta de a aduce ceva nou pe piata. Demonstrarea importantei prezentei in mediul online a fost punctul de plecare al acestei afaceri, iar succesul nu s-a lasat asteptat.

Ne aflam intr-un continuu proces de dezvoltare prin imbunatatirea serviciilor si diversificarea acestora. Dezvoltarea continua a avut ca principal efect cresterea continua a numarului de clienti. Ne asiguram in permanenta ca detinem resursele umane, financiare, materiale, tehnice si mai ales informationale in realizarea obiectivelor propuse.

Viziunea OVINETWORK.RO

Viziunea firmei noastre este de a depasi anumite bariere, de a incununa cu succes asteptarile clientilor, de a ne face cunoscuti mai ales prin recunostinta pe care o au clientii fata de noi si prin perpetuarea unor conceptii sanatoase de munca in care nu banul sa primeze ci bucuria clientilor care, in fapt, au castigat mai mult decat au investit.

Misiunea OVINETWORK.RO

Misiunea firmei este de a oferi clientilor sai solutii inedite, complete, utile, inovatoare reusind sa stabileasca cu acestia parteneriate de lunga durata in diversele domenii pe care le punem la dispozitie. Pentru aceasta avem in vedere punctarea eficienta a criteriilor clientilor si indeplinirea lor, intelegerea dorintelor si aspiratiilor acestora, oferind solutiile pertinente pentru fiecare solicitare a clientului in parte, cu seriozitate si profesionalism.

Obiectivele OVINETWORK.RO

Cele mai importante obiective ale noastre sunt:
- satisfacerea 100% a clientilor si mentinerea acestora in portofoliul firmei pentru derularea viitoare si a altor proiecte;
- atragerea cu oferte corecte ale potentialilor clienti;
- crearea unui mediu intern favorabil comunicarii si motivarii factorilor umani participanti la indeplinirea serviciilor oferite;
- cunoasterea anticipativa a dorintelor clientilor pentru a veni in sprijinul lor inainte de a stii ce au nevoie si a stabili si mentine o relatie interprofesionala sanatoasa si avantajoasa pentru ambele parti.
- usurarea cautarilor nesfarsite ale clientilor nostri in ceea ce priveste gasirea in acelasi loc a mai multor servicii care se intrepatrund intr-o afacere;
- succesul pe care il urmarim pentru client prin promovarea unor solutii specifice profilului de activitate sau dorintelor clientului.

Strategia OVINETWORK.RO

Una din strategiile generice pe care o aplicam si noi, este strategia de diversificare, noi incercand in permanenta extinderea paletei de produse si servicii in functie de cerintele pietei si de obiectul activitatii firmei noastre.

Lumea este intr-o continua miscare si schimbare. Asa si noi, incercam si reusim chiar sa ne miscam rapid, sa ne schimbam si sa aducem imbunatatiri serviciilor/produselor noastre, sa fim cu un pas inaintea dorintelor clientilor nostri.

Valorile OVINETWORK.RO

Valorile care ne evidentiaza sunt centrate pe:
- importanta nevoilor clientului;
- inventivitate/creativitate cladite pe interesul manifestat fata de cerintele clientului;
- spiritul de initiativa dar si lucrul in echipa;
- respectarea cu fermitate a angajamentelor asumate prin contractele incheiate;
- sinceritate, corectitudine, amabilitate si pasiune de la primul contact cu clientul, continuand cu momentele parcurse pana la predarea produsului/serviciului contractat si neoprindu-ne odata cu finalizarea produsului/serviciului.

Nu in ultimul rand, cel mai valoros lucru pentru noi este satisfactia clientului, zambetul pe care il auzim cand ne spune ca este multumit de proiect si mai ales cand ne spune ca abia asteapta lansarea unui nou proiect alaturi de noi.

ITI RAPIM 2 MINUTE PENTRU A ITI PREZENTA EVOLUTIA NOASTRA

Evoluam continuu iar acest lucru este un factor important atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Gasim solutii pentru orice si niciodata nu vom spune ca nu putem duce la bun sfarsit un proiect.

2011 › INFIINTARE
2011 - 2013

Inceputul nostru

Am intrat in lumea afacerilor din Romania prima data in Decembrie 2011 printr-un PFA, oferind servicii de gazduire web, gazduire jocuri si inregistrare domenii. Totul a inceput dintr-o necesitate insa s-a transformat in scurt timp intr-un business profitabil.

2014

Primul pas catre lumea B2B

In August 2014 am decis sa infiintam un SRL pentru a nu fi limitati la codurile CAEN si pentru a oferi in primul rand servicii de creare site pentru persoane juridice, din dorinta de a ne crea noi parteneri cu care putem dezvolta chiar si o prietenie de lunga durata.

2015

Pasul catre serviciile de Publicitate

Am realizat ca un site este un agent de vanzari non-stop pentru orice societate si am decis sa imbinam acest lucru cu servicii de publicitate online iar aici ne referim la SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) si Display Adverising.

2016

Diversificarea serviciilor de Publicitate

Pe langa serviciile de marketing online, am vrut sa oferim cat mai multe servicii de promovare iar aici enumeram : publicitate indoor & outdoor, publicitate prin sms & email dar si campanii facute de cei mai frumosi promoteri din Romania.

2017 - 2018

Servicii all-inclusive

In acest an ne-am propus sa oferim toata gama de servicii de care are nevoie orice firma care tine la afacerea sa si care doreste sa aibe succes. Imbinam peste 100 de produse si servicii intr-un singur site si peste 10 colaboratori care iti pot satisface orice nevoie.

DEZVOLTAREA CONTINUA
ovinetwork

EXACT ! SUNTEM COMPANIA DE CARE ARE NEVOIE ORICE BUSINESS !

STAI IN LEGATURA CU NOI!

DACA VREI SA FII INFORMAT CU PRIVIRE LA TOATE ACTIVITATILE NOASTRE, URMARESTE-NE PE RETELELE DE SOCIALIZARE SI ABONEAZA-TE PRIN SMS FOLOSIND QR-CODE-UL DE MAI JOS.

AUTENTIFICARE CLIENTI

INREGISTRARE

Crearea unui cont nou se poate face doar in momentul in care este plasata o noua comanda pe site. Multumim pentru intelegere.

AI UITAT PAROLA ?

TOP