Creare landing page | Ideal pentru campaniile publicitare !

Esti reseller ?

Iata 3 motive ca sa vinzi serviciile noastre :

1 Oferim o varietate de servicii
2 Respectam deadline-urile
3 Castigi intre 5% si 20%

Esti hotarat ?

Telefon : 031 9446
Email: office@ovinetwork.ro

Program de lucru :
Luni - Vineri : 10:00 - 18:00*
* Cu exceptia sarbatorilor legale

Crearea unui landing page responsive este
necesarul de care are nevoie activitatea ta online.

Landing Page // Ce este un landing page ?

Landing page-urile sunt acele site-uri de internet pe care ajung utilizatorii in momentul in care acceseaza un link sau o reclama. Landing page-urile sunt site-uri web comerciale, construite dintr-o singura pagina care este distincta fata de restul site-ului si este recomandata in mare parte pentru detalierea mesajelor din Email Marketing, SMS Marketing sau alte metode de publicitate folosite de compania ta.

Landing page-urile trebuie facute sa vanda, sa atraga mai multi utilizatori, mai multi abonati si mai mult succes companiei tale.

Crearea unui landing page nu inseamna doar o simpla pagina, ci inseamna o varietate de posibilitati pentru tine si vizitatorii tai !

CREARE LANDING PAGE

De ce sa ai un landing page pe site ?

VANZARI

IN CRESTERE

VIZITE

MAI MULTE

APELURI

FARA INTRERUPERE

ZAMBETE

NELIMITATE

CREARE LANDING PAGE PERSONALIZAT

Ce trebuie sa contina orice landing page ?

OFERTA

Este important ca in landing page-ul tau sa mergi pe principiul schimb pe schimb. Tu ii oferi o reducere iar el iti ofera o adresa de email pentru newsletter.

BENEFICII

Beneficiile intoteauna vor starni interese ! Trebuie sa vorbesti direct cu el si sa ii spui cu ce il ajuta produsul / serviciul tau.

TEXT SIMPLU

Prin simplu ne referim la usor de citit. De cele mai multe ori, oamenii nu au rabdare sa citeasca texte intregi si prefera sa citeasca printre randuri.

FORMULAR

Formularul este de neinlocuit intr-un landing page pentru ca trebuie sa ofere posibilitatea utilizatorului sa iti acceseze oferta iar acesta este cel mai simplu mod.

PAGINA DE MULTUMIRE

Trebuie sa le multumesti intr-un fel utilizatorilor care au avut dorinta sa acceseze oferta ta si pe o pagina de multumire poti adauga si retelele sociale.

TITLU

Titlul este cel mai important aspect al unei reclame. Daca nu i se pare interesant, acesta nu va fi curios ce se afla in spatele lui. Trebuie sa il convingi !

Ai ajuns in momentul in care un landing page este ceea ce are nevoie afacerea ta !

Spune-ne cu ce te ocupi, ca sa putem veni cu idei constructive pentru un landing page de succes.

CERE OFERTA CREARE LANDING PAGE

Sunt de acord cu termenii si conditiile.

AUTENTIFICARE CLIENTI

INREGISTRARE

Crearea unui cont nou se poate face doar in momentul in care este plasata o noua comanda pe site. Multumim pentru intelegere.

AI UITAT PAROLA ?

TOP